Élet-Stílus

Kényeztető tippek “fociözvegyeknek”

tévénéző (tévénéző, )
tévénéző (tévénéző, )

Párja vadul szurkol a tévé előtt, ön pedig nem tud mit kezdeni a rengeteg szabadidővel, ami így önre szakadt?

A Házipatika összeállítása 2000 forint alatti ötleteket ad.

1. Szopogasson el egy-két kocka étcsokit

Kesernyés-édes ízével lágyan olvad szét a szájában, ráadásul kis mennyiségben nagyon egészséges: tele van antioxidánsokkal, csökkenti a vérnyomást, és csökkenti a koleszterinszintet. Tehát vásároljon be jó minőségű étcsokiból, hogy az Eb alatt minden napra jusson egy kockával.
(1 tábla étcsoki kb. 1000 Ft)

2. Illatosítsa a hálószobát levendulával

 

Nem véletlenül illatosítják az emberek évszázadok óta levendulazsákocskákkal az ágyneműt, a ruhákat, a szekrényeket. Mára bebizonyosodott, hogy az aromaterápia milyen áldásos hatással van az idegrendszerünkre, és ezáltal egész testünkre. Vegyen eredeti levendula-illóolajat, cseppentsen pár csöppet egy vízzel telt spircnis flaskába. Permetezze be a párnákat a lakásban – akár a tévé előtt is: hátha párja nem izgatja fel magát azon, hogy kedvenc csapata veszített.
(1 üveg levendula illóolaj kb. 1800 Ft)

3. Félidőben lopjon csókot

 

Egy perc csókolózással mindketten elégetnek egy csomó kalóriát, csökken a stressz, erősödik az immunrendszer, és legalább erre a hatvan másodpercre úgy fogja érezni: az Eb véget ér egyszer, de az önök szerelme örök.
(1 csók ingyen van.)

4. Készítsen magának egy finom tonhalsteaket!

 

Nemcsak ízletes vacsorája lesz, de a tonhalban található omega-3 zsírsavak megőrzik szívének egészségét, és megtöltik energiával. Hát kell ennél több?
(Fél kg tonhalsteak kb. 1500 Ft)

5. Készíttessen egy szép manikűrt!

 

Ha nem kér túl nagy extrákat, nem fog sokba kerülni: viszont a szépen manikűrözött, vidám színű körmök minden nő lelkének jót tesznek. Kezei megérdemlik a törődést!
(Francia vagy japán manikűr kb. 2000 Ft)

6. Szurkoljon együtt a barátnőivel!

 

Elegük van a férfiakból? Fogjanak össze, találkozzanak valamelyiküknél, szurkoljanak, beszélgessenek a jóképű olasz csatárokról, vagy csak érezzék jól magukat. A közös nevetés stabilizálja a vérnyomást, erősíti az immunrendszert, serkenti az emésztést és azáltal, hogy vidámságunkat megosztjuk másokkal, csökken a stressz.
(Egy jó barát megfizethetetlen)

Ha szeretne még több tippet olvasni, kattintson ide.

Forrás:

“Fociözvegyek” figyelem! Kényeztető tippek 2000 Ft alatt (Házipatika)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik