Élet-Stílus

A menyasszonyok a Facebookon előbb mondják ki az igent

menyasszony-gyűrű (esküvő, )
menyasszony-gyűrű (esküvő, )

Ma már van ceremónia, aminek szerves része a családi állapot megváltoztatása a közösségi oldalon.

Az, hogy a menyasszony izgatott az esküvő előtt, nem újdonság. Ahogy ma már, a Facebook korában az sem az, hogy a leendő feleség alig várja, hogy ismerőseivel és barátaival – különösen azokkal, akik nem vesznek részt a ceremónián – is megoszthassa a „nagy hírt”.

Egy új felmérés azonban most arra mutatott rá, hogy némelyik ara nem tudja kivárni a nagy napot sem, és már jóval az esküvője előtt, de legkésőbb a ceremónia reggelén „házasra” változtatja a családi állapotát. A David’s Bridal esküvői portál felmérése szerint a mai menyasszonyok 49%-ára igaz ez a megállapítás.

Melissa Barrad, egy San Diegó-i esküvőszervező a Today magazinnak elmondta, hogy ma már szerveznek olyan ceremóniákat is, amelyeknek szerves része a családi állapot ünnepélyes keretek közt történő, közös megváltoztatása. Mint elmondta, ez a 21. század, és a Facebook-státusz a modern kor esküvői távirata.

A többség ennek ellenére még vár az értesítéssel: leggyakrabban a nászéjszaka kezdetéig, de legalább a következő reggelig. És még így is előfordul, hogy szemrehányó kommenteket kapnak, amik azt kérdezik, miért nem tette meg a “nagy bejelentést” korábban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik