Élet-Stílus

Így nyaraljon lottónyertesként

A ma esti sorsoláson 3 milliárd 545 millió forintot vihet el a telitalálatos szelvény gazdája. Ha lottónyertesként a nyereményéből rögvest útra kelne, így adja meg a módját egy nyaralásnak!

Válassza a tökéletes úti célt!

Miért zsúfolódna szardíniásdoboz-módra a népszerű tengerpartokon, amikor akár egy privát szigeten is kikapcsolódhat? Lógassa a lábát a Sandy Cay-szigeten (Bahamák), vagy napozzon az érintetlen trópusi dzsungeles Abaco-sziget szemet vakító fehér homokjában távol a turistatömegtől, de akár a mindentől elzárt Polly Cay-szigetet is választhatja, ahol biztos nem kell megverekedni egy napernyőért vagy nyugágyért. Lottónyertesként a csendes-óceáni térség egyik legcsodálatosabb szigete, Bora Bora is megilleti, ahol a St. Regis Resort egyik privát vízi villájában hollywoodi sztárként pihenhet. Szakítson a szűk apartman képzetével, a 18 hektáros luxusüdülőhelyen – amely egy lagúna peremére épült – ugyanis a legkisebb szoba is 150 négyzetméteres.

Luxusmárkákat a bőröndbe!

Hagyja csak otthon a kínai piacról beszerzett flip-flop papucsot és a szupermarket ruhaosztályán akciósan megvett bermudanadrágot. Egy lottónyertes utazásához ugyanis luxusmárka dukál! Vásároljon ott, ahol az A-listás sztárok. Meg se álljon addig, amíg nem talál egy Louis Vuitton, Ralph Lauren, Cavalli vagy Dolce & Gabbana üzletet, és onnan szerezzen be mindent, ami egy lottónyerteshez méltó úti felszereléshez kell (márkás fürdőruha, táska, karóra, napszemüveg, stb.). A golffelszerelésről se feledkezzen meg, hiszen nincs milliárdos, ebéd előtti golfparti nélkül!

Utazzon stílusosan!

Lottónyertesként felejtse el a fapados járatokat, önnek immár az elsőosztályon a helye! Végre önfeledten élvezheti a hipergazdagok státusszimbólumát, az új Airbus A380-as óriásrepülőgépét, de akár a Bottega Venetta márkájú táskájával a luxus légi társaságok (pl. Emirates) járataira is becsekkolhat. Az pedig csak hab a tortán, ha egy magánrepülőgépet bérel ki az utazásához (pl. egy brit lottónyertes házaspár Manchesterből New Yorkba egy bérelt magángépen utazott átszámítva 13 millió forintért).

Elegánsan a nyaralóhelyen!

Kora reggel érkezik meg a kiválasztott desztinációra, és rögtön arra gondol, hogy kibérel egy vízibiciklit, és a máris a tengerre indul? Álljunk csak meg! Nem arról volt szó, hogy ön milliomos?! Vízibicikli helyett önnek jacht jár! A luxushajó ugyanis nélkülözhetetlen kelléke egy szupergazdagnak. Legyen akár az olasz beachen, a francia riviérán, Korzikán vagy éppen Szardínián, el se moccanjon a partról egy bérelt luxushajó (amelyhez még jetski is tartozik) nélkül. Ezt átszámítva minimum 12 millió forint/hét összegből meg is úszhatja. A nyaralás idejére pedig még egy privát séfet is felvehet, aki folyamatosan teszi majd ön elé a pezsgős-rákos-kaviáros fogásokat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik