Élet-Stílus

Egy sál, amiből 5-féle ruha lehet

A ruhadarabnak köszönhetően egyszer és mindenkorra búcsút mondhatunk a „Nincs egy rongyom sem...” kezdetű mondatoknak.

Az igazsághoz hozzá tartozik az is, hogy a „Végtelen ruhák” ma már egyáltalán nem számítanak világrengető újdonságnak. Olyannyira nem, hogy az első ilyet – vagyis a ruhát, amit kialakításának köszönhetően szinte végtelen stílusban hordhatunk – már 1976-ban elkészítették.

Egész pontosan Lydia Sylvestrynek köszönhetjük, aki akkortájt újságíróként rendszeresen írt divatlapokba, és feltett szándéka volt, hogy megkönnyítse a nők életét. Így készült el a The Infinite Dress névre hallgató ruha, ami forradalmasította a divatot is.

A Wolford divatmárka most ezt az innovációt vette elő a szekrényből, és álmodta újra, ezúttal nem ruha, hanem sál formájában. Különleges szabású kiegészítőjük nem csak a nyakba való, egész pontosan nem kizárólag oda: különleges hajtogatási és tűzési technikával – amiről csinos használati útmutatót is készítettek – egész pontosan öt ruha és három felső készíthető belőle.

A sál természetesen óriási siker annak ellenére, hogy 200 euróba kerül majd. Május közepétől kapható a boltokban is, fekete és piros színben.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik