Élet-Stílus

A tonhal is lehet válóok

De nemcsak a halból, hanem a tévéantennából, a felvágottból sőt még a Star Trekből is lehet válás.

 

Nincsenek könnyű helyzetben a brit válóperes ügyvédek és bírók, akik a legpiszlicsárébb és legjelentéktelenebb családi vitákat kénytelenek végighallgatni, mert az országban nem létezik a közös megegyezéses válás. Nem csoda, hogy a közelmúltban egyre többen voltak közülük azok, akik felemelték a hangjukat a jelenlegi jogrendszer ellen és követelték a közös megegyezés bevezetését. Lehetőleg minél hamarabb.

Többek között Vanessa Lloyd is, aki válóperes ügyvédként töltött 30 éve alatt számtalan lehetetlen és hihetetlen történettel találkozott már. Ezek közül az egyik legelképesztőbb az a válás volt, ami azért robbant ki, mert a férj állítása szerint felesége előre megfontolt szándékkal az általa legjobban utált ételt (tonhalat) szolgált fel neki.

De lett már válás amiatt is, hogy egy férfi 15 évig csakis post-iten volt hajlandó kommunikálni a nejével és egy hangot nem szólt hozzá. Szerepelt a panaszokban még egy förtelmes testszagú férfi és egy feleség, aki indokolatlanul flörtölt minden építőmunkással és egy olyan is, aki túl gyorsan váltogatta a csatornákat és ezért vált el tőle a hites ura.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik