Élet-Stílus

A legbarátságosabb hotelt keresték

Akárcsak 2010-ben, úgy tavaly is nekiálltak felkutatni Magyarország legszimpatikusabb szállodáját. A döntés a szállóvendégek kezében volt.

Lezárult a szavazás, megvannak az Év Legbarátságosabb Szállodái. Körülbelül 95 ezer szavazat alapján megszületett a döntés.

Az 50 vendégszobánál kisebb szállodai kategóriában az első helyen a ráckevei négycsillagos Kék Duna Wellness Hotel, a második helyen a móri négycsillagos Hétkúti Wellness Hotel, míg a dobogó harmadik fokán a villányi Polgár Pince Panzió végzett.

Az 51 szobánál nagyobb szállodai kategóriának ugyancsak megvannak a díjazottjai: az aranyérmet a zalakarosi négycsillagos MenDan Thermal Hotel & Aqualand superior, az ezüstérmet a zalakarosi négycsillagos Hotel Karos Spa superior, a bronzérmet pedig a háromcsillagos Hotel Eger superior&Park nyerte el.

Az Év Legbarátságosabb Szállodája megmérettetés immár a második évben indult útjára. Amelyik szállóhely elnyeri a különleges címet, szakmai és utazói elismerésben, valamint oklevében is részesül. Sőt a díjazottak korlátlan ideig használhatják Az Év Legbarátságosabb Szállodája 2011 címet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik