Élet-Stílus

Hegykői óvónőt alakított át Nánási csapata

Nánási Pál és csapata a héten a huszonnyolc éves Viktóriát alakította át. Az eredmény csodás lett: a szépülni vágyó óvónőből sikerült kihozni a bombanőt!

Sziasztok! Nagy vágyam teljesülne, ha egy profi csapat kezei alatt képek készülnének rólam. Nagyon sokszor hallottam eddigi életem során, hogy szép az arcom, így kíváncsi lennék arra is, ki lehet-e hozni ebből valami komolyabbat is...” – írta Viki a bemutatkozó levelében, Nánási Pál pedig úgy döntött, valóra váltja a huszonnyolc éves lány álmát.

A hegykői óvónő jelenleg a szinglik táborát erősíti, de ettől cseppet sincs rossz kedve, sőt: életvidáman, hatalmas lelkesedéssel látott neki a megújulásnak. Viki tavaly nyáron kezdett komoly fogyókúrába és edzésbe, idén pedig már a külső megújulásra is nagyon vágyott. Szofrán Zsolt mesterfodrász egy trendi, csinos, könnyen kezelhető frizurát alakított ki az óvónőnek, majd egy melegebb árnyalatra színezte a haját. “Egyszerű, de nagyszerű lett a hajam. A hajszínem megváltozott, és a választékom is máshová került, ezek az apróságok pedig nagyon sokat változtattak rajtam! A környezetem szerint is teljesen átalakultam” – lelkendezett Viki, aki a sminkjével is nagyon elégedett volt.

A cikk folytatásáért ide kattintsanak!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik