Élet-Stílus

A ruha, amit minden nő örökké hordana

Egy olyan megbízható társ, amit akkor veszel fel, amikor az exszel, az anyóssal vagy épp a volt osztálytársakkal találkozol, igazi kincs.

Nos, az úgynevezett „örökké ruha” éppen ezt nyújtja a nőknek: magabiztos, nyugodt fellépést, szalonképes, elegáns külsőt minden körülmények között, még akkor is, amikor éppen nem érzik magukban az „erőt”. A hagyomány szerint – legalábbis a divatban jártas szakemberek eddig úgy gondolták – a nők többségének a kis fekete miniruha jelenti ezt a megbízható társat, ám most kiderült, tévedtek.

A többségnek a szín egyáltalán nem lényeg. Legalábbis ez derült ki a Debenhams kereskedőház által készített felmérésből: fekete ruhát például csak a megkérdezettek 42%-a választott. A színnél tehát jóval fontosabb szempont, hogy a ruha kényelmes legyen, kövesse a test vonalát, térd felett érjen véget, de ne legyen mini.


Victoria rózsaszín ruhája állítólag olyan, amilyet a többség szeretne

A tökéletes ruhánál nem mellékes szempont, hogy ne legyen túl kivágott, viszont lehessen mosógépben is mosni. Csak a kényelem kedvéért. A kereskedőház felméréséből kiderült, egy nő az élete során átlagosan csupán egy olyan ruhát talál, ami a fenti feltételeknek legalább nagy vonalakban megfelel.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik