Élet-Stílus

Tüzes pillantások, igéző tekintetek

Szeretsz a szemeddel csábítani? Lesd el smink tippjeinket, hogy minden időben különleges pillákkal hódíts!

A szem a lélek tükre. És a nőiességé is. Szemeink mindent elárulhatnak a férfi nem képviselőinek, és egy szépen színezett körítéssel dupla hatást érhetsz el. Egyre viszont mindenképpen figyelj mielőtt kinyitod a smink palettát: a választott árnyalat mindig köszönjön vissza a ruha mintázatában, vagy éppen dobja fel az egyhangúnak tűnő viseletet!

Természetes, mint Penelopé

Penelopé Cruz szereti a természetességet, és sminkjeiben is általában ez a stílus köszön vissza. A kevesebb néha több, és ez most is igaz, egy üde összeállítással bárkit felcsigázhatsz. Penelopé kisasszonynál a visszafogott arcpír, a halvány rózsaszín száj még inkább a szemre helyezi a hangsúlyt, ami a tusnak köszönhetően még nagyobbnak és karakteresebbnek hat. A barackos szemhéjfesték pedig fokozza az összhatást.

Partira vagy bálra

A kicsit erősebb smink bálban vagy buliban is megengedett. Főleg ha egy álarcos farsangi mulatságra készülsz. És elhiheted, az elsőre durvának tűnő smink is lehet szép, csak tudni kell a színekkel bánni. Estée Lauder metálos kollekciójában, a kékesszürke szemek, vérvörös ajkakkal párosulnak. Feltűnő, de szexi, merd felkenni!

Démoni dizájn

A füstös szemek olyannyira berobbantak a divat világába, hogy gyakorlatilag nincs az a sminkmester, aki a egy igazi nőnek ajánlhatna ennél igézőbbet. Pláne, ha gyönyörű pillákkal párosítjuk, a műszempilla ugyanis ismét fénykorát éli. Ma már 3D-s szempillahosszabítást is kínálnak a kozmetikusok, amelyek több héten keresztül tartósak maradnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik