Az ismert séf a James Beard Foundation életműdíját május 7-én veheti át New Yorkban. Puck korábban már többször is részesült a neves alapítvány különböző elismeréseiben: többek között ő az egyetlen, aki kétszer is megkapta a legkiválóbb séfnek járó díjat.
Az életműdíjra mesterszakácsként és “vendéglősként” mutatott tehetsége miatt találta érdemesnek az alapítvány, valamint azért, mert Puck forradalmasította az amerikai szakácsok gondolkozását a gasztronómiáról – emelte ki Susan Ungaro, a szervezet elnöke.
Puck, akinek konyhája vegyíti a klasszikus francia technikát a szezonális és helyi különlegességekkel, a kaliforniai konyhaművészet arca lett. Az osztrák születésű férfi 1975-ben költözött Los Angelesbe, 1982-ben nyitotta meg Spago nevű éttermét, mind a mai napig erről ismerik a legjobban. Manapság már húsz étterme van az Egyesült Államokban.