Élet-Stílus

Segítség a bajban

Ön túlságosan elfoglalt? Mire hazaér a munkából, azt sem tudja hol áll a feje? Nincs ideje befejezni a rendrakást gyermeke(i) után? A férje/neje nem segít? Akkor mai ajánlatunk biztosan célba talál Önnél!


Kölcsönözzön tőlünk háztartási majmot! Higgye el, nem fog csalódni: a háztartási majom tökéletes munkát végez, és eközben Ön nyugodtan hátradőlhet egy pohár sherryvel kezében! Jelenleg három modell áll rendelkezésére. Az alapmodell, CukiMaki, a gyermekeket szórakoztatja el. Gyermektelen megrendelőink választhatják KéziMakit, aki a mosogatáson felül még számtalan háztartásbeli teendő ellátására képes. A legnagyobb népszerűségnek azonban csúcsmodellünk, MultiMaki, örvend. Ez a kis szőrös segítő minden területen az Ön jobbkeze lesz! Egyesíti a többi verzió előnyeit: cukisága mellett nagyszerűen bébiszittel, mindezzel párhuzamosan pedig képes házimunkát is végezni. Jól értette! MultiMaki minden funkciót egy időben lát el. Alábbi videónk bizonyítja, hogy mindezt akár nomád körülmények között is képes teljesíteni.

Felhívjuk kedves Megrendelőink figyelmét, hogy a használati utasítás be nem tartása okán meghibásodott majmaink által okozott károkat (például ujjleharapás) cégünk nem téríti meg, illetve a nem rendeltetésszerű használattal stresszelt modellek után kártérítést követel – melyből az adott példány mauritiusi gyógykezelését és az eközben kiesett bevételeket finanszírozzuk!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik