Élet-Stílus

Sajttal és lazaccal töltött göngyölt kelkáposzta

A töltött káposztáról nem az jut eszünkbe, hogy kifinomult, nagyvárosi étel.

Ez a változat azonban füstölt lazaccal és kecskesajttal töltve a francia konyhát idézi. Ezt az exkluzív fogást a fehérboros-zöldséges mártás koronázza meg. Bármely ünnepi vagy vendégváró menüben megállja a helyét, és ínyenc vendégeinket is elkápráztathatjuk vele.

A hozzávalók és az elkészítés módja a Stahl.hu oldalon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a 24.hu Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.