Élet-Stílus

Véletlenül nyert a lottón egy vesére váró férfi

Három napon át találgatták a szerencsés szelvényt kiadó benzinkúton, ki lehet a boldog tulajdonosa a millióknak...

Napolean Elvord, aki saját elmondása szerint pár év múlva lesz 60, véletlenül rossz szerencsejátékot játszott meg. A 14.3 millió dollár meglepett tulajdonosa általában a Powerballt játszotta meg, ám ezúttal a Megabucks számait tette meg. Nem is jelentkezett a nyereményért három egész napig, hiszen fogalma sem volt róla, adta híról a Wisconsin State Journal nevű lap.

Ha a benzinkút dolgozói a biztonság kedvéért nem kérdeztek volna rá kétszer is, hogy biztosan nem ő nyert-e, Elvord könnyen kihagyhatta volna élete nyereményét. Egyébként az amerikai adótörvényeknek hála, a pénz gyorsan fogy: mire ténylegesen a markát üti alig 6,87 millió marad belőle.


Reméljük, meglesz az új vese is nemsokára
– fotó: Wisconsin State Journal

Ám a szerencsefia pénzét nem gyors kocsikra meg mindenféle csecsebecsére fogja elszórni. Ugyanis öt éve rendszeresen dialízis kezelésre kell járni a veteránnak, aki most a pénzt egészségbiztosításba szeretné fektetni, hogy veseátültetésen tudjon részt venni. Ezen kívül szeretne visszaköltözni szülőföldjére, a sokkal kellemesebb éghajlatú Texasba.

A gép által generált nyertes számok: 17, 26, 27, 28, 37 és 42 volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik