Élet-Stílus

A piac türelmes és vidám

Még akkor is, amikor épp átrobognak rajta.

Van az pillanat, amikor elgondolkodik az ember a fogyasztói társadalom megannyi megnyilvánulási formáján és jól szemügyre is veszi azokat. Számos formája lehetséges vásárlási ingerenciánk kielégítésének. Mehetünk plázába, sétálhatunk az utcai kirakatokat bámulva, aztán mehetünk plázába, rendelhetünk a neten és mehetünk még plázába is. A legjobb fórum azonban még most is a piac, legyen az intézményesített, kézműves, termelői, vagy akár bolha.

A hazai kereskedelmi ipar t irányítók figyelmébe ajánlunk egy igazán különleges videót, vagyis inkább az itt látható izgalmas körülményekkel megspékelt módot az értékesítésre. A helyszín Thaiföld fővárosának, Bangkoknak az egyik külvárosa, Samut Songkram. Érdemes végignézni a röpke 1 perc 26 másodperces videót, mert 0:47-nél értelmet nyer az a sok kedves mosoly és a furcsa mozgolódás, amiről először azt hinni, csupán zárni szeretnének már a vidám thaiföldi árusok.

Nem mellékesen talán pedig a BKV-nak, vagy a MÁV-nak is érdemes lenne elgondolkodni egy hasonló létrehozásán, hátha özönlenének ide a turisták és megmentenék valamely vállalatot a mindenkori csődveszélytől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik