Élet-Stílus

14 gyerek után még mindig szűz

Ezt állítja az a fiatalember, aki eddigi ténykedésével több mint egy tucat párt tett boldoggá. De vajon tényleg ő a legideálisabb választás?

Tavaly decemberben került a címlapokra Trent Arsenault, amikor az amerikai élelmiszer- és gyógyszeripari hatóság (U.S. Food and Drug Administration, FDA) vizsgálódni kezdett ingyenes spermaadományozásával kapcsolatban, és úgy tűnt, a 100 ezer dolláros büntetésen túl akár börtönbe is kerülhet a jótékony fiatalember. Most viszont azzal a kijelentéssel hívta fel magára a figyelmet a 36 éves férfi, hogy bevallotta még sosem élt szexuális életet, pedig már 14 gyerek jött a világra az Silicum-völgyben dolgozó geek örökítőanyagának a segítségével.


Egy kedvcsináló kép a honlapjáról

„Kitaláltam azt a kifejezést, hogy ‘donor szexuális’, ami azt jelenti, hogy a szexuális energiám 100%-át arra fordítom, hogy spermát produkáljak gyermektelen párok számára, hogy legyen kisbabájuk. Ezért semmiféle más tevékenységgel nem foglalkozom” – nyilatkozta Anderson Cooper showműsorában.

Az amerikai fiatalember egyébként honlapon hirdeti „organikus” spermáját, illetve azt állítja, hogy különböző teszteket végeztetett el nemi betegségekkel, köztük AIDS-szel kapcsolatban. Ám a beszélgetős műsorba meghívott szakértő szerint ez nem feltétlenül elég ahhoz, hogy valóban ne adjon tovább semmilyen fertőzést, az FDA is épp hasonló aggályok miatt kezdett el nyomozni az ügyében. De a vádak közt szerepelt az is, hogy jogellenesen állított elő emberi sejteket, és felszólították, hogy hagyjon fel jogsértő tevékenységével.

A fiatalember állítja, semmi rosszat nem akart, hiszen csak segít gyermektelen pároknak. A névtelen adományozás helyett pedig jobban szerette volna személyesen megismerni azokat, akiknek örömet szerez.

Mindez persze csodálatosan hangzana, ha nem lenne rá épp elegendő bizonyíték, hogy Arsenault leginkább a hírnévre éhes, talán nincs is rá igénye, hogy a „hagyományos” úton vezesse le szexuális energiáit, viszont szívesen teszi fel meztelen videóit különböző, megfelelő videómegosztókra (például az Xtube-ra), de magát is fotózgatja, lehetőleg minél kevesebb ruhában. A trentnude.com című, pucérkodós oldalát viszont december óta, hogy, hogy nem, de bezárta – lehet, hogy nem tett jót a gyermektelen párok védőangyala imidzsnek?

Már csak egy kérdés marad a végére: melyik a jobb egy teljesen ismeretlen spermadonor, aki lehet, hogy titokban kisfiúkat gyilkol vagy ez a bizarr teremtmény, akinek nyitott könyv az élete? Szerinted jó ötlet gyermektelenség esetén mástól beszerezni „anyagot”?

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik