Élet-Stílus

3 menő kabát, hogy meg ne fázz!

Ha eddig az enyhe idő miatt nem szerezted be a legmenőbb téli kabátok egyikét, akkor most ideje bevásárló körútra indulnod, hiszen a télnek még közel sincs vége.

Az elmúlt napokban eléggé rapszodikussá vált időjárásunk: hol süt a nap és +7 fok van, hol szakad a hó és repkednek a mínuszok. Nos, hogy minden eshetőségre felkészülj, nem árt egy trendi, meleg téli kabát, amit bármikor elővehetsz a szekrény mélyéről.

Szövet szerelem

A 2011/2012-es kollekciók arról árulkodnak, hogy lassan örökzölddé válnak a szövet kabátok. Egyszerűen nem lehet megunni őket. Az egyszínű, a kockás, a tyúkláb mintás felöltő kiváló hétköznapi viselet, de a báli szezon közepén, alkalmi ruhához is tökéletes. Ráadásul a szövetből készült pufajkák egy kis retro életérzést is kölcsönöznek viselőjüknek.

Légy metál lady

Ebben a szezonban a fényes tollkabátok a tuti befutók. Egyszerre lehetsz benne sportos és nőcis, gyakorlatilag minden ruhához illik. A derékrészen körbefutó, széles öv pedig még hangsúlyosabbá teheti a megjelenést, de nem szabad megfeledkezni a szőrmés kapucniról sem, ami nemcsak meleg, de mutatós is.

Ha a sportnak hódolsz

A hideg időszakban érdemes a téli sport szerelmeseinek is kedveskednünk. Mindegy, hogy szánkózni mész a kedveseddel, vagy csak egy hétvégi túrára indulsz a családdal valamelyik síparadicsomba, a lényeg mindig ugyanaz: légy felöltözve melegen! A sportosztályon barangolva nemcsak vastag, de trendi dzsekiket is fellelhetsz. A legjobb választás ilyenkor az egyszerre zipzáras és gombos „testtakaró”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik