Élet-Stílus

Így mutat 36 kiló mínusz!

A szépséges színész-énekesnő keményen megküzdött azért, hogy dundi alakját elfelejthesse, és szerette volna megmutatni a különbséget...

Jennifer Hudson (30) nem csupán 1-2 kilótól szabadult meg, hanem 36-ot adott le, amire igazán joggal büszke. A színész-énekesnő annyira szeretné megőrizni álomalakját, hogy inkább lemondta A boldogság ára című film főszerepét, amelynek kedvéért híznia kellett volna. Ha megnézzük a Weight Watchers fogyókúrás program számára készült videót, amelyen egykori önmagával énekel, megértjük, miért döntött így.

Az Amerikan Idolban befutott dundi lány 2004-ből és a mai diétás szóvivő között jól látszik az óriási különbség, miközben az I Believe in You and Me című slágert adják elő „együtt”. Az annak idején mindössze 23 éves, de már Oscar-díjat bezsebelő tehetséget szinte össze sem lehet hasonlítani csinosabb, stílusosabb jelenlegi önmagával, legfeljebb távoli rokonoknak hinné az ember őket egyformán kedves tekintetük miatt.

A Weight Watchers súlykontroll program sajátos pontrendszerre épül, ami alapján össze tudják a résztvevők állítani a kiegyensúlyozott, csökkentett energiatartalmú diétájukat, de elengedhetetlen a megnövelt fizikai aktivitás is. A fogynivágyók hetente mérik a testsúlyukat, illetve élvezik a csoportjuk támogatását.

Hudson egyébként a közkedvelt diétás módszer segítségével 22-es ruhaméretről 0-sra fogyott, ami 36 kiló mínuszba került.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik