Élet-Stílus

3 hiba, amit egy nő elkövethet a hálószobában

Egy nőnek mindig sok a dolga: nem elég megszerezni a férfit, de kemény munkával kell dolgozni a megtartásán is...

Hamar meglehet unni a rántott csirkét, ha minden egyes nap azt tálalja fel valaki, minden főétkezésre, boldogult magyartanárom ezzel magyarázta az Odüsszeusz-jelenséget gimis koromban. A világcsavargó köztudottan nemigen tudott egy helyen megmaradni, legyen bár vendéglátója akár egy varázslónő vagy épp egy nimfa. De vajon mi lehetett a neje, Pénelopé titka, akihez végül valahogy mindig visszatért. Bizonyára nem követte el azokat a hibákat, amelyek szexológusok szerint gyakran szerepelnek a nők repertoárján.


Lepd meg: ma este hozd ki magadból az istennőt – Fotó: Shutterstock

Hiba1: Kényelmes rucik
Otthon, természetesen a brit uralkodó családtagjain kívül, senki sem szeretne estélyi ruhában vacsorázni a tévé előtt. Mennyivel kényelmesebb a kitérdesedett flanelpizsiben leftetni a lakásban – és az is biztos, hogy ebben a szerelésben nem kockáztatod, hogy a kedves rád vesse magát. Próbáld ki ma este: húzz fel egy csábos melltartót vagy egy apró babydollt, esetleg csipkés szélű harisnyát hozzá, bármit, ami jól áll, és legalább fél centi csipke vagy egy kis szatén található rajta. Persze a kényelemről sem kell azért lemondanod, nem kell magad nyaktól csípőig befűzni, mégis, nem fog elmaradni a kívánt hatás.

Hiba2: Kiengedni a kezedből a kormányt
Meglepő lehet, de igaz: a férfiak jó része izgalmasnak találja, ha szíve hölgyéből előjön a domina. Ami persze nem azt jelenti, hogy kapd elő a korbácsot, és jól verd el, miután megkötözted, bár van olyan is, aki épp ere bukik. Szóval ne várj arra, hogy ő kezdeményezzen, ragadd saját kacsódba… az irányítást.

Hiba3: Kritika
Megéri nem kifejteni, mit ront el. Semmi sem veszi el jobban a kedvét a hancúrtól, mintha elmondod, mit nem szeretnél, és mi az, amiről szó sem lehet. Épp ezért ügyesen inkább azt suttogd a fülébe, mi az, amire valóban vágysz, és mi az, ami az egekbe repít, ha megteszi. Mutasd meg, mit szeretnél, de ne felejts arra sem odafigyelni, számára mi okoz örömet.

A tippeket dr. Jane Greer szexológus és családterapeuta adta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik