Élet-Stílus

Kiderült, melyikek a legmenőbb frizurák

Ma már nem Rachel tincsei vezetik a kívánságlistákat, egészen új trend hódít a szépségszalonokban...

A Google keresési eredményei alapján kiderült, kik voltak a legnagyobb hatású sztárok 2011-ben: a legtöbb keresés Emma Watson és Justin Bieber frizurájára történt a hírességek közül. Míg a ’90-es években mindenki Jennifer Aniston Jóbarátokból megismert frizurájára vágyott, majd Victoria Beckham bobja nyűgözte le a megújulásra vágyókat, tavaly a pixie vitte a prímet nők és férfiak között egyaránt.


Az extra rövid haj először a ’60-es években, Twiggynek hála hódított

A világhírű szépségszalonlánc, az Aveda Institute londoni kreatív igazgatója, Michael Lendon elmondása szerint drámaian megnőtt azoknak a nőknek a száma, akik rövid vágást kértek, mióta Emma Watson megszabadult Hermione bozontjától. „Ez az első év a ’90-es évek vége óta, hogy igazán trendi röviden viselni a hajad” – nyilatkozta a Daily Mailnek. A Harry Potter sztárja egyébként nem az egyetlen olyan celeb, aki a szuperrövid stílusra tette le a voksát. Michelle Williams, Carey Mulligan és Halle Berry szintén ezt a fazont kedveli, és szemmel láthatóan semmit sem veszítettek nőiességükből, sőt szexi kisugárzásukból sem.


Igazi emancipáció: férfiak is viselhetik

A vezető páros másik tagja azonban okoz egy kis fejtörést: nem könnyű elképzelni, amint egy férfiember előhúzza a fodrásznál a kis Justin fotóját, hogy márpedig ő olyan hajat szeretne. „A férfiak sosem fogják azt mondani, hogy úgy akarnak kinézni, mint Justin Bieber” – erősítette meg a Lendon. E helyett ügyesen körülírják az álomfrizurát, ami egész véletlenül így néz ki, és gyakran úgy hangzik el a kérés, hogy a barátnő szeretné.

Fotó: Northfotó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik