Élet-Stílus

Cassata

Nem vitás, az olaszok a fagylalt nagymesterei.

De a többi hideg édességben is csúcson vannak, és ez a szicíliai eredetű, nyári finomság különösen jól bizonyítja ezt. Elegáns vendégváró desszert, amit jó előre, akár már napokkal korábban is össze lehet állítani. A lágy, jégbehűtött túróhab telis-tele van apró boldogság-morzsákkal –kandírozott gyümölcsökkel, csokival, mazsolával koktélcseresznyével-, és körülötte a finom burkolatot édes borba áztatott babapiskóták képezik. Nem sorolható az olcsó desszertek közé, de ha szeretnénk lenyűgözni a vendégeket, ezzel az édességgel biztosan sikerülni fog.

A hozzávalók és az elkészítés módja a Stahl.hu oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik