Élet-Stílus

Kate Middleton elárulta, milyen lesz a karácsonya

A gyönyörű hercegnő bevallotta, mivel fog telni a karácsonya. Sokan tartanának szívesen a példaképnek tartott hírességgel...

Katalin hercegnő elmesélte, hogy első karácsonyát Vilmos herceggel a királyi családdal töltik majd. A Sun Millies díjának átadóján beszélgetett Sheridan Bowlerrel (19), akinek párját szintén jelölték a kiemelkedő tengerésznek. Épp ezért tanácsot is kért az ifjú hölgytől, hogyan tudna minél jobban megbirkózni Vilmos februári hat hetes falklandi bevetésével – ez lesz a legtöbb idő, amit házasságuk ideje alatt először külön töltenek egymástól.

„Azt mondta, alig várja a karácsonyt Vilmos herceg családjával, és hozzátette, hogy ötször kell átöltöznie az első ünnepen. El hinni sem tudtam” – mesélte Sheridan a Sunnak.


Tegnap a herceg és hercegnő egy hajléktalan központot látogatott meg, Katalin egy Ralph Lauren kötött ruhát viselt – Fotó: AFP

Mint arról korábban hírt adtunk, Jean Broke-Smith, királyi protokollszakértő elmondása szerint is várhatóan napi öt alkalommal kell átöltöznie a cambridge-i hercegnének a sandringhami karácsonyozás során. „Kate-nek kell egy hétköznapi viselet a reggelihez, egy elegáns öltözék kalappal a reggeli istentiszteletre, egy ruha az ebédhez, koktélruha az esti italokhoz, valamint egy hosszú estélyi ruha a vacsorához. Az aranyszabály: csak semmi túl rövid, túl sokat mutató vagy túl rikító.”

A palota állítólag akkor elutasította, hogy ennyi átöltözésre köteleznék Katalint, a Daily Mail híradása szerint.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik