Élet-Stílus

A 20 legnagyobb férfibűn

Azok hite, akik szilárdan bíznak az igazi, a hibátlan megtalálásában, most megrendülhet: 2000 nőből egy sem talált olyat!

Nincs tökéletes férfi, derült ki egy új felmérésből, amely során 2000 nőt kérdeztek meg: a többség szerint mindössze 69%-os a partnere, ha 100 a tökéletes. A leggyakoribb 20 hiányosság között például az is szerepel, hogy utálja a partnere barátait, kritizálja a vezetési stílusát és képtelen egyszerre több dolgot is elvégezni. De felrótták azt is, hogy nem csukja be a toalett ajtaját, amikor épp használja, túl sok meccset néz a tévében és nem ad magára.


Anyut vagy a pulykát szeleteled fel, drágám? – Fotó: Shutterstock

Nikki McReynolds, a felmérést megrendelő Remington marketing igazgatója kijelentette: „A nők tudják, hogy mit keresnek a férfiakban. Míg hajlandók elviselni néhány általános hibát, vannak bizonyos magatartások, amiket nem néznek el.” A nők harmada például nem törődik azzal, ha a pasija túl sok sportot néz, amennyiben hajlandó figyelni rá, ha az fontos. Ugyanakkor ötből egy nőnek az a meggyőződése, hogy a párja csak úgy tesz, mintha figyelne. Minden ötödik azt is megbocsátja, ha az a nyamvadt vécéülőke nem csukja le „magát”, sőt 25% még a béna táncikázást is eltűri. Ám a padlón szanaszét hagyott ruhák és a horkolás már a pasik ellen szólnak.


Lehet, hogy nem piperkőc, de legalább a kutyákat szereti

Azt talán meg sem kell említeni, hogy a mocskosan hagyott toalett, a másik fogkeféjének a használata és szintén a másik családjáért meg nem tett erőfeszítések sok szomorúságot okoznak. Ugyanígy a levágott körömdarabok, az ápolatlan szakáll (ez borosta formájában is), vagy ha túlságosan anyuci pici fia marad sem emeli az ázsióját a nő szemében.

Ezt már nem a tanulmányírók mondják, de ha mindezt behelyettesítjük azzal, hogy nők művelik ugyanezt, azért bizonyára a férfiak hátán is felállna a szőr… De hogy ne létezne a tökéletes – az azért egy egészen más kérdés. Te mit gondolsz erről?

Íme, a férfihibák toplistája
1. Nem jön ki jól a nő családjával.
2. Használja a fogkeféjét.
3. Piszkosan hagyja a vécét maga után.
4. Gyűlöli az asszony barátnőit.
5. Nem jó fej a gyerekekkel.
6. Lusta.
7. Nagy, gondozatlan szakállt visel.
8. Otthagyja a levágott körömdarabokat.
9. Úgy vezet, mint egy autóversenyző.
10. Morgós.
11. Anyuci pici fia.
12. Vécézés közben nyitva hagyja az ajtót.
13. A szennyest a padlón felejti.
14. Gondozatlan borosta.
15. Kritizálja a nő vezetési stílusát.
16. Böfög és szellent.
17. Ha nem szereti a kutyákat.
18. Nem segít a mosogatásnál.
19. Túl sok sportot néz a tévében.
20. Nem segít főzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik