Élet-Stílus

Nagyobb mell, műtét nélkül

Több tízezer forintot fordítunk arra, hogy minél jobban nézzünk ki, pedig van egy olcsó és kellemes módja a szépülésnek.

Miért érdemes ágyba bújni, vagy lesöpörni a csetreszt az asztalról, kipróbálni a nagy fotelt, tesztelni a mosógépet? Azért, mert a szex sokkal több, mint utódnemzés, váladékcsere vagy épp mindig kéznél levő nyugi gumi. Valójában a legjobb kozmetikus, amelyik valaha létezett!

Természetes smink – Egy kis pirosító mindig feldobja a megjelenésed, ezt az aranyszabályt nem nehéz megjegyezni, de mi tégy, ha bio megoldást szeretnél? Ha napi 15 percet rászánsz egy kis etyepetyére, cserébe az arcod kipirul, az ajkad színe felfrissül, és a bőröd ragyogni fog. Az izgalomtól ugyanis a véredények kitágulnak és vérrel telnek meg, mint az történik a pénisszel és az összes nyálkahártyával – ennek köszönhető a szépséges megjelenés, ami a szex után még órákig kitart.


Szeretkezés után a nő átalakul – Fotó: Shutterstock

A fiatalság forrása – A kitűnő vérkeringésnek köszönhetőn nem ráncosodik az arc sem, hiszen a vérárammal a tápanyagok és az éltető oxigén eljut az arcbőrhöz is. És tudod, mi tesz jót a vérkeringésnek…? Ha már szexnél tartunk, amennyiben átlagos rendszerességgel sort kerítesz rá, kettő, de akár nyolc évet is letagadhatsz a korodból. Ráadásul elkerülnek a szívbetegségek, a rák és a depresszió.

Jót tesz a hajnak – Minden egyes hajhagymához tartozik véredény, a felturbózott vérkeringésnek hála oda is eljutnak a tápanyagok. Arról ne is beszéljünk, hogy nincs szexisebb a “most léptem ki az ágyból” frizuránál, főleg, ha nem fésűk, kefék és hajhabok garmada, hanem maga az élet készíti el.

Javítja a testképet – Nincs jobb szépítőszer mint az önbizalom. Szerelmeskedés után megváltozik a nő tartása: fejét magasan tartja, csípője ring járás közben, árad róla a magabiztosság. Melyik férfi tud ellenállni ennyi szexepilnek?


Meglepő mellékhatásokkal kell számolnunk

A legjobb testmozgás – Kinek van kedve rendszeres elmenni az edzőterembe? Nem is muszáj, elég, ha megfelelő időt töltesz a hátadon, vagy térden vagy … szóval a szex, már ha kellő bevetéssel művelik, a legjobb kardióedzés, akár ha Zumbáznál, csak tegyél fel kellően tüzes zenét hozzá…

Legjobb stresszűző – A szex a legjobb stresszoldó, hiszen orgazmus közben megtanulunk helyesen lélegezni és relaxálni, ha rendszeresen gyakoroljuk, a hatása hosszútávú lesz. Lehet, hogy nincs minden alkalommal két óra a teljes kényeztetésre, de a háromperces „schnell” is többet ér, mint ha egyáltalán nem szexelünk.

Bio-mellnövelés – Csak semmi szilikon, nincs is szükség rá, hiszen szex közben a kebel 25%-kal megnövekedik, míg a mellbimbók több mint egy centivel kiemelkednek.

A tippeket dr. Michael Roizen, a Roizien Klinika wellness vezetője és Mary Jo Rapini szexológus adta.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik