Élet-Stílus

A párjuk miatt bizonytalankodnak a volánnál a nők

Bizonyított tény: ha a kedves ül az anyósülésen, akkor a hiba is több.

Bár nem mondják, igenis feszengenek még a férfiak is akkor, ha beülnek párjuk mellé az anyósülésre. Egyrészt azért, mert – ahogy arra a statisztikák is rámutattak – akárhogy bizonygatják is az ellenkezőjét, egyáltalán nem bíznak a partnerük képességeiben, másrészt pedig mert úgy vélik, a férfiak valami különös – vagy éppen genetikai – oknál fogva, alapból jobban vezetnek, mint a nők.

Nos, ha már itt tartunk, a nők sincsenek túlzottan feldobva, ha úgy kell elvezetniük valahova, hogy párjuk mellettük minden apró mozdulatukat árgus szemmel lesi. A többségben szorongást és stresszt okoz már a tudat is, és akkor még nem beszéltünk a forgalmi helyzetekről. A nők egy része saját bevallása szerint ilyenkor képtelen rendesen odafigyelni, és mert tartanak a csípős megjegyzésektől, bizonytalankodnak, olykor hibáznak is.

A férfiaknál ez teljesen máshogy alakul: őket gyakorlatilag egyáltalán nem érdekli, ki ül mellettük vezetés közben. Erre utal az is, hogy csupán 10-ből egy vezet óvatosabban, ha a barátnője ül mellette.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik