Élet-Stílus

Mégis mennyit agyalnak a pasik szexen?

Jó hír azoknak, akiket sokkolt az, hogy egyes felmérések szerint 7 másodpercenként.

Most azt, hogy a kutatás, aminek a végeredménye szerint a férfiak átlagosan minden 7. másodpercben, vagyis naponta legalább 8000-szer gondolnak a szexre, csupán egy rosszízű tréfa, vagy valóban komoly, megalapozott kutatás végeredménye, nem tudni biztosan. Az mindenesetre biztos – legyen bármilyen elképzelhetetlen – az eredmény futótűzként terjedt szét a köztudatban és ma már alig van olyan, aki ne hallotta volna ilyen-olyan formában.

Ha ez igaz lenne, lássuk be, a többségnek gyakorlatilag semmilyen értelmes tevékenységre nem maradna ideje: dolgozni, beszélgetni, tévét nézni, de még enni se lehet úgy, hogy azt valami 7 másodpercenként megszakítja. Valószínűleg ez ütött szöget az Ohiói Egyetem kutatóinak fejébe is, akik újra elvégezték a gondolatkísérletet méghozzá 280 önkéntessel.

A 120 férfit és a 160 nőt a kutatók véletlenszerűen három csoportra osztották, akiknek ezután a kísérlet ideje alatt írniuk kellett, hányszor jut eszükbe a szex, az evés és az alvás. A három dolog közül a többség a szexre gondolt leggyakrabban: a nők átlagosan 11-szer, míg a férfiak 19-szer egy nap. Ez pedig, lássuk be, már első hallásra is sokkal hihetőbb, mint a korábbi változat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik