Élet-Stílus

Katalin hercegnő már Amerikára készül

A szükséges ruhákat Vilmos herceg egyik asszisztensének segítségével állítja össze.

Épp, hogy hercegnő lett az egykori Kate Middletonból, máris jelentős összegeket takarít meg a királyi háznak.
Vilmosnak egy szava sem lehet, hiszen felesége nemcsak hogy jól és önállóan teljesíti élete első hercegnői feladatait, de még a ruháira sem költ vagyonokat.

Cambridge hercegnője hamarosan elindul amerikai és kanadai körútjára, de profi stylistot nem visz magával.
Amy Eastell divattanácsadó, Vilmos herceg egyik asszisztense is csak a viseletek összeválogatásában segíti őt, Katalin viszont ragaszkodik ahhoz, hogy a ruhákat csak kölcsönözzék, mert ezzel sokat csökkenthetne a kiadásokon.

A múlt héten már jártak Alexander McQueen üzletében és a Belgravia butikban is. Londonban Katalin kedvenc üzleteit, a Selfridgest és a Harvey Nicholst is sorra vették, hogy megtalálják a tökéletes darabokat.

Katalin változatosan szeretne öltözni, szívesen viseli a megfizethető márkák darabjait, és a legnevesebb tervezők kreációit is. Azt tervezi, hogy egy összeállítást egész nap viselni fog, kivéve persze, ha este valamilyen különleges eseményre hivatalos” – mesélte egy bennfentes. Előreláthatólag nemcsak a régi, jól bevált márkákból – Reiss, Whistles, LK Bennett – választ majd ruhákat, hanem új tervezőket is kipróbál Vilmos herceg kedvese.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik