Élet-Stílus

Így marad fiatal a világ legszebb keze

Milliókat ér a kacsója, épp ezért igyekszik minden módon kímélni, szépsége titka viszont alig néhány száz forintba kerül...

Gemma Howorth (27) felső végtagjait 5 millió fontra (több mint 1,7 milliárd forintra) biztosították, ugyanis ő szó szerint a két kezével keresi meg a betevő falatját, mint a világ egyik legkeresettebb kézmodellje. Láthatjuk az Escada, Rimmel, Nokia, Cadbury hirdetéseiben, de a Vogue és a Tatler hasábjain is gyakori vendég, de kölcsönözte már karcsú ujjait Kate Mossnak, Kylie Minogue-nak vagy Lily Cole-nak is.


A világ legszebb kezét óvni kell – Fotó: gemmahoworth.com

15 évesen kezdte pályafutását, és azóta óvja-védi féltett munkaeszközét, amiben a férje is maximálisan támogatja. „Nem is emlékszem, mikor mosogattam utoljára kesztyű nélkül – árulta el –, nagyon rosszat tesz a kéznek. Nekem van mosogatógépem, takarítónőm és férjem.” Marcus Watts pedig úgy tűnik, vállalja az áldozatot a feleségéért, aki egyébként még napozni is kesztyűben szokott. „Akár a hűtő kinyitása is letörhet például egy körmöt” – panaszkodott a milliófontos kezű modell.


Napozni is csak kesztyűben szokott

Ahhoz, hogy a csodakacsókon egyetlen ráncocska se tűnjön fel, napi 30 alkalommal kell hidratálnia a kezét, ám a legjobban nem a drága kencék, hanem az egyszerű mandulaolaj vált be számára (amiből 50 ml még ezer forintba sem kerül egyébként). „Termékek százait próbáltam már, de mindig visszatértem a mandulaolajomhoz. Ez a legolcsóbb és a legjobb: néhány termék nem ivódik be a bőrbe, míg a mandulaolaj igen, ráadásul nem kell külön kézkrém és körömágyápoló olaj.”

Modelleknek, színészeknek és popsztároknak kölcsönzi kacsóját

Ajánlott videó

Olvasói sztorik