Élet-Stílus

Ez minden gyereknek bejön

A benned élőgyereknek most utat engedhetsz, garantált, hogy ez a szappanadagoló nem marad megjegyzés nélkül.

Ha túl konzervatívnak érzed a fürdőszobád, és szeretnéd meghökkenteni a hozzád érkezőket, akkor a Runny Nose Soap Shower Gel Dispenser, azaz folyó orr szappan- vagy tusfürdő-adagoló elég jó választás. Csak meg kell nyomni a gigantikus ormányt, és máris kifolyik az orrlyukból a mosakodó szer a kezedre vagy fürdőkesztyűre.

A szelíd lelkek próbálják ki a fehér színű Palmolive Naturals Almond (mandula) utántöltőjét, bevállalósak akár az Yves Rocher málnaillatú tusfürdőjét is tesztelhetik – garantált a sokk a vörös folyadék láttán. Ha erős a gyomrod, akkor kísérletezhetsz a zöld különböző árnyalataival: mutatós és nagyon egészséges választás a Faith in Nature Bio aloe vera és teafaolajjal készült, antibakteriális folyékony szappan. Ha eddig mégsem mennél el, a Baba Harmatfriss tusfürdőjének kékje nem fogja túlságosan borzolni a vendégek gyönge idegzetét.

Egy biztos, ha például gyerekzsúrt tervezel, meglesz a következő témája és akár a legjobb fej szülő címében is reménykedhetsz – amit persze nem a többi anyukától vagy apukától kapsz majd meg. Nézd meg működés közben is az adagolót:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik