Élet-Stílus

Meghízott, hogy tudja, milyen érzés

Az elhivatott személyi edző több mint 30 kilót hízott, hogy inspiráljon másokat.

Drew Manningnek egész eddig semmi gondja nem volt az alakjával. A személyi trénerként dolgozó férfi most az ügyfelei és a hivatása miatt úgy döntött – egy egy éves projekt keretében – bebizonyítja, lefogyni egyáltalán nem lehetetlen.

A férfi, aki tökéletes fizikumát szigorú diétával és rendszeres mozgással tartotta karban, az ügyfeleitől állandóan azt hallotta, hogy nem értheti meg őket, hiszen sosem volt kövér. „Rá kellett jönnöm, hogy igazuk van. Még életemben nem volt narancsbőröm és azt se tudtam, milyen érzés túlsúllyal a futópadra állni.”

Manning végül úgy döntött, igazi, „amerikai” diétával – vagyis gyorskajával, chipsszel és pizzával – felhizlalja magát, majd egy éven belül a jól bevált mozgással és egészséges táplálkozással visszanyeri testsúlyát.

A túlsúly egyébként nem csak Amerikában, hanem az egész világon komoly probléma. A különböző országok a legkülönbözőbb módokon – extra adó, tiltás – próbálják elejét venni annak, hogy a lakosság a kalóriadús, egészségtelen ételek helyett végre az egészségesek iránt is érdeklődjön.

Az átalakulásáról videófelvételt is készített:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik