Élet-Stílus

Vajon hogyan hat az új Barbie a rajongókra?

Hosszú élete során volt már balerina, doktor néni, de asztronauta is. Ám a legfrissebb átalakulása még meglepőbbre sikerült.

Az olaszországi, de a japán mangavilág által ihletett márka, a Tokidoki vette legutóbb kezelésbe az örökifjú öreg hölgyet, Barbie-t. Haja a legfrissebb trendnek megfelelően pink lett, lábára olyan lélegzetelállítóan magas sarkú topán került, hogy Christian Louboutin sikoltozna örömében. A baba tökéletes testét ráadásul tetoválások díszítik. Az 50 dolláros, limitált példányszámú „játék” virágos és mangaihletettségű mintát visel a bal karján, a nyakán és a mellkasán.

Egyébként maga a tetoválás nem akkora újdonság a világ egyik leghíresebb plasztiktestén: 1999-ben Butterfly Art Barbie-tpillangóval díszítették, de aggódó szülők ezreinek nyomásra visszavonták az USA-ban a mondén hölgyet. Tíz év múlva ismét próbálkozott a Mattel: megjelent a Totally Stylin’ Tattoos Barbie tetoválómatricákkal, illetve egy tetováló pisztolynak megfelelő bélyegzővel, amivel bárki kedvére dekorálhatta Barbie-t, a szülők természetesen ezúttal sem voltak túl boldogok, ám a cég nem adta be a derekát, közleményben adta a világ tudtára, hogy a plasztikbaba segítségével minden kislány kiélheti kreativitását és kifejezheti önmagát.

Ami a legújabb tetovált Barbie-t illeti, máris elkezdtek aggódni a szülők. Vajon joggal?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik