Élet-Stílus

A Halászbástyán táncol a Youtube-sztár

Matt, aki az őserdőktől a sivatagig mindenhol táncolt már, most Budapesten is tiszteletét teszi.

A Youtube-hős 35 éves koráig Connecticut államban élte az átlagos amerikaiak életét, amikor egy nap arra kelt fel, hogy többet szeretne látni a világból. Megelégelte, hogy fél életét a számítógép előtt tölti, ezért döntött és elindult Ázsiába, hogy izgalmas dolgokat lásson.

Mattről az első videó Hanoiban készült: akkor még viccből. Egy barátja – aki elkísérte az útra – szóvá tette, hogy ha már videóznak, miért nem csinál valamit a felvételeken. Matt a táncot választotta és bár borzalmasan mozgott, az internetre felkerült videó rövid időn belül óriási népszerűséget szerzett neki.

A történet 2006-ban folytatódott, amikor 2006-ban Mattet azzal kereste meg egy cég, hogy táncolja körbe a világot. Akkor 6 hónap alatt 39 országba jutott el, ezután létre jött a Where the hell is Matt? – mozgalom.

Ma 2011. október 19-én, délután 4-kor a Halászbástyán táncol majd és a tánchoz ezúttal is bárki csatlakozhat. Matt kérése a résztvevőkhöz csupán annyi, hogy ne viseljenek márkajelzéses pólót, ne legyenek meztelenek és keressék azt, aki úgy néz ki, mint Matt.

A most készülő videó 2012-ben jelenik majd meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik