Élet-Stílus

Megkóstolnád a sonkás fagyit?

Bizarr édességek uralták az idei hongkongi Food Expót.

A baconös fagyi ráadásul még nem is az egyik legfurcsább íz… Kiötlője, Arrin Liu már 17 éve foglalkozik fagylaltkészítéssel, specialitásai a különleges ízű „édességek”. Az idei, hongkongi Food Expón, 5 napon keresztül az ő pultja előtt kígyózott a legtöbb vendég, hogy megkóstolhassák a bor-, a libamáj-, a gyömbérecet- vagy épp a tojásízű hűsítőket.

A szingapúri születésű cukrászmester kizárólag természetes anyagokból dolgozik: az édességekhez a vaníliát Madagaszkárból, a tejet Ausztráliából, míg a tejszínt Franciaországból importálja. A bizarr ízű kreációkhoz is a legjobb helyekről hozatja a nyersanyagot: a lazacot Norvégiából, a zöld teát Japánból, míg a szarvasgombát Olaszországból.

Aki szívesen kipróbálna egy laza libamájas-baconös kétgombócost, annak persze a jóért fizetnie is kell. A különlegességből 500 ml 71 euróba kerül.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik