Élet-Stílus

Ezért érdemes követni a Facebookon [PingHong blog]

Ezt a bejegyezést kecsegtetőnek szánom, mert szeretném ha követnének.

A minap vettem észre, hogy valami nem stimmel a Facebook-profil körül. Egy kedves barátomat kértem meg, hogy nézzen utána a dolognak, és mindenre fény derült. Az történt, hogy csak hongkongiak és adminok lájkolhatták az oldalt, amelyek száma, lássuk be, igen véges. Most megpróbálok lefaragni  a restaniciámból, és felsorolok néhány okot, hogy miért érdemes követni a blogot a Facebookon. 

Minden képet jóval nagyobb méretben töltök fel, ennek köszönhetően jobban meg lehet vizsgálni, el lehet veszni a részletekben.

Készülnek videók is. A legtöbbet még ugyan nem töltöttem fel, de tekintve hogy a cikkekbe néha tulzóak lennének, inkább a közösségi oldalra szánom.

Figyelem, a képi és hanghatások miatt ennél a videónál érdemes némítani!

Dragon’s Back túra. Tipkus eset. A képek itt tekinthetők meg, a cikk csak holnap lesz olvasható.

Nem túl sikkes, ha álmaim városáról előnytelen képekkel illusztrált cikkeket írok. Pedig hozzá tartoznak ezek is, így szeretjük. Ennek ellenére a ‘hogyan készült a város’ jellegű vizuális kulisszatitkokat csak a profilban tudják megnézni az érdeklődők.

És vannak esetek, amikor kiborulnak az emberek a kamera láttán…ezek éppen arra való videók, hogy feltöltsem őket a Facebookra.

Aki követ a Facebookon, a képek alapján azt is tudja, hogy hamarosan milyen élményekről fogok beszámolni.
Ennyit tudok ajánlani, ha ezért megéri követni, ne habozz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik