Élet-Stílus

Az ex-Burger King-vezető gyerekének tilos a hamburger

Az étteremlánc egyik volt vezetője a Tudatos Vásárló olvasóinak kérdéseire válaszolt.

Az interjúból többek között kiderült, hogy az ételallergiában szenvedőknek érdemes kétszer meggondolni, hogy mindenképpen gyorsétteremben akarnak-e ebédelni, a volt vezető szerint ugyanis egyáltalán nem biztos, hogy az allergiatáblázatban szereplő ételben nem szerepel az a bizonyos allergén.

A volt vezető saját bevallása szerint rendszeresen ebédelt gyorskaját: hetente öt napon legalább egyszer, de volt arra is példa, hogy többször. Gyerekeinek ilyen étteremben a marhahúst abszolút nem, a csirkehúst viszont engedné. Arra a kérdésre, hogy az étteremben használtak-e romlott alapanyagot, elmondta, hogy ez elvileg mindenhol tilos, hiszen csak megfelelő minőségű termékeket lehet használni.

Ennek ellenére előfordult olyan, hogy leállították bizonyos gyártási számú húspogácsák használatát, amit utána megsemmisítettek. „Ilyen esetekben azt nem közlik az étterem menedzsmentjével és a dolgozókkal, hogy mi volt a probléma…”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik