Élet-Stílus

Szexi modellek és csivaváik

Aki szereti a szép lányokat, a cuki kiskutyákat, esetleg mindkettőt annak ott a helye május 22-ei Csivava Majálison.

Az esemény beharangozó fotózása, egy előkészület volt a nagy kutyázásra.

Kustánczi Lia, Kis Hegedűs Réka, Daniludisz Niki és Bertók Maya most nem csak bájaikkal vonták magukra a Római parton sétálgatók figyelmét, hanem divatos csivaváikkal is.
Éliás Angéla, a Candy Fashion tervezője ellátta az apróságokat matrózcsíkos kutyaruhákkal, hogy pillanatok alatt közénk varázsolja a vízpart forró hangulatát.

A május 22-én megrendezésre kerülő Csivava Majális házigazdája Hamvai PG lesz, aki egyedüli férfiként pózolt a lányok között Disco nevü kiskutyájával. A program igazán lendületesnek ígérkezik, mivel sztárok a kutyusaikkal egy rendhagyó divatshow-t adnak, a Sugarbird bemutatja első csivavás póló-kollekcióját, valamint rengeteg kutyás téma vár még az elhivatott gazdikra.
A fotózáson a szexi modellek elárultak még néhány bennfentes információt is.

Kis Hegedűs Réka elmesélte a Hír24-nek, hogy az ő Joey kutyusa valódi múzsa lett a gazdi életében. Réka a modellkarrierjét háttérbe szorítva inkább a divattervezésre és a Csivava Kommandó néven ismert kutyaiskolájának irányítására koncentrál.

A tavalyi évben készítettem egy pólót Joey sziluettjével, ami annyira jól sikerült, hogy idén már a Sugarbirddel gyártattam le a továbbfejlesztett változatot. Ez a póló-kollekció a május 22-ei Csivava Majálison debütál“- lelkesedett a csinos modell, aki még azt is bevallotta, hogy kutyája a kiegészítőkön kívül nem hajlandó ruhákat hordani.

A pólókon egyébként Réka, Hamvai PG és néhány barátjuk kutyusának a fotói lesznek láthatóak vicces, csillogó szövegek és strasszok kíséretében.

Daniludisz Niki playmate és a májusi CKM címlaplánya, Bertók Maya már jobban odafigyel arra, hogy öltözékükből legyen valami hasonló a kutyusaikon is.

Mi Jorginak becézzük. Karácsonyra kaptam őt, mert nagyon szerettem volna egy kiskutyát, ugyanis eddig még sosem volt”- mosolygott 2011 legdögösebb nyuszija, aki elárulta, hogy idén egy újabb, szexi meglepetéssel kápráztatja el férfirajongóit.

Kustánczi Lia minden bizonnyal a legtudatosabb kutyaöltöztető, Roni kutyus pedig egy igazi divatdiktátor a négylábúak között. A modellből lett DJ elárulta, hogy még a farmer-póló kombinációt is összhangban tudják kivitelezni, ha összeöltöznek Ronival.

Amikor Roninak ruhát választok, akkor a praktikum az elsődleges szempont, de ha jól néz ki egy kutyaruha és passzol valamelyik ruhámhoz, akkor biztos, hogy megveszem”- mondta Lia, akinek a kényelmes viselet különösen fontos most az életében, hiszen sorra kapja a lemezlovas felkéréseket. Legközelebb május 13-án a Symbolban láthatjuk őt.

Csivava Majális időpontja és helyszíne: 2011.05.22. / Holiday Beach Budapest.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik