Élet-Stílus

Karl Lagerfeld divattanácsai

A divatguru végre megosztja féltve őrzött divattippjeit.

Végre nem csak a stylistok kiváltsága lesz a stílusos öltözködés titka. A Chanel tervezője kinézetével ellentétben, nagyon nyitott személyiség, aki most a hétköznapi nőknek segít divatossá válni.

Három alaptézist sorakoztatott fel az ősz hajú divatzseni:

Az első, hogy ismerjük meg testalkatunkat, a szerint öltözködjünk.
Érdemes tudni, hogy a női formákat négy nagy csoportba sorolhatjuk: ezek az alma, a körte, a homokóra és az egyenes testalkat.
Természetesen ezeknek vannak alcsoportjai, de mi csak ezzel a néggyel fogunk foglalkozni következő cikkeinkben.
Tehát Karl szerint fontos, hogy ismerjük előnyös részeinket, amiket hangsúlyozzunk is ki. Valamint ne becsüljük le az egyszerű farmer, póló és blézer, vagy kiskabát összeállítást, mert a kevesebb néha több.

A második aranyszabály, hogy sminkünk inkább a természetességre törekedjen, mert a szép, üde bőr és hangsúlyos tekintet mindennél többet ér. Az erős make-up már egyébként sem divat.

A harmadik divattanács kissé meglepő a mestertől, mivel ő alapvetően a fekete-fehér összeállításban a legerősebb. Mégis azt tanácsolja, hogy az idei nyáron merjünk kiszínesedni, ahogy azt a természet is teszi körülöttünk. Elég szürkét és sötét tónusú ruhát viselünk a téli időszakban, űzzük el a depressziót a színek segítségével.

Talán maga Lagerfeld is rájött, hogy ideje kis vidámságot csempészni az általa képviselt márkába, ugyanis szép lassan színesedik a tervező kínálata.

AJÁNLOTT LINKEK:

Karl Lagerfeld divattanácsai neked! (www.neon.hu)
Karl Lagerfeld hivatalos oldala (www.karllagerfeld.com)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik