Élet-Stílus

Divatkreátorok újratöltve

Idén újraindul a TV2 divattervezőknek meghirdetett versenye.

Ha valaki érez magában elég kreativitást és tavaly nem került be a legjobbak közé, akkor most újra itt a lehetőség, hogy megmutassa a tehetségét az egész országnak.

A Megasztár 5-höz kapcsolódó Divatkreátorok feladatait a zenei vetélkedő fellépőihez igazították, hétről hétre óriási tempót diktálva. A 12 döntős tervező szépen lassan elfogyott, míg csak egy maradt a végén. A tavalyi győztes Sármán Nóra lett, aki már lázasan készül első kereskedelmi forgalomban is kapható kollekciójára, amit a COIN divatáruház forgalmaz majd.

Az egyelőre még titok, hogy az idei műsorban milyen feladatok lesznek, de abban biztosak lehetünk, hogy a szakmai zsűri irányításával megdolgoztatják majd a jelentkezőket. A 2011-es verseny műsorvezetője Görög Zita, a stylistok vezetője pedig Andó Ildikó volt, aki lehetővé tette, hogy a „kis fekete” című feladattal a legjobb tervező bekerüljön az Elle magazinba és ott szakmai feladatokat kaphasson. A szerencsés tervező akkor Katona Bálint lett.

Az idei verseny újoncai többek között lehetőséget kapnak majd a Triumph Inspiration Award fehérnemű versenyében, aminek a nyertese a 2011-es berlini divathéten debütálhat fehérnemű-kollekciójával.
A sorozatot idén áprilisi indulással tervezik, így a jelentkezésre már nem sok idő maradt. Aki érez magában elegendő tehetséget, kitartást és ambíciót, az ne késlekedjen beadni pályázatát a 2011-es Divatkreátorok versenyére!

AJÁNLOTT LINKEK:

Látogasson el a Divatkreátor weboldalára (divatkreator.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik