Élet-Stílus

Arn feladta, Szávayék kiestek

Arn Gréta feladta a mérkőzését az olasz Sandra Errani ellen az Indian Wells-i tenisztornán, ugyanitt Szávay Ágnes párosban az első körbenbúcsúzott.

Az Aucklandben győztes, Acapulcóban és Monterreyben negyeddöntős Arn Gréta egy hét után újra összecsapott a rangsorban jelenleg 40. helyen álló olasz Sandra Erranival.

Kettejük legutóbbi, mexikói csatáját nagy küzdelemben – 2 óra és 51 perc alatt 4:6, 7:5, 6:4-re – nyerte a magyar játékos, aki Indian Wells-i tenisztorna első fordulójában kétszer is elvette olasz riválisa adogatójátékát, de mivel Errani hat bréklehetőségéből kettőt ugyancsak kihasznált, 6:6 után a rövidítésen volt a sor. Vagyis csak lett volna…

Arn ugyanis – minden bizonnyal sérülés miatt – jelezte, hogy nem tudja folytatni a mérkőzést, így 1 óra 16 percnyi játékot követően Erani jutott tovább. A meccs feladásával egyébként a 31 éves, világranglistán 53. Arn 1999 óta tartó sorozatot szakított meg: 12 év után először esett meg vele, hogy nem bírt végig egy partit.

A hosszú kihagyás után visszatérő Szávay Ágnes ugyancsak Indian Wellsben, a svájci színekben szereplő Bacsinszky Tímea oldalán párosban hangolt a csütörtöki, amerikai Jill Craybas elleni egyes meccsére. Sikerélményben azonban nem volr tésze, hiszen párjával alulmaradt a dél-afrikai Natalie Grandinnal és a cseh Vladimira Uhlirovával szemben.

Indian Wells, női torna,
Egyes, 1. forduló:
Errani (olasz)-Arn Gréta) 6:6-nál Arn feladta

Páros, 1. forduló:
Grandin, Uhlirova (dél-afrikai, cseh)-Szávay, Bacsinszky (magyar, svájci) 6:4, 6:4

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik