Élet-Stílus

Baby-doll és burleszk Paris Hilton szülinapján

Az örökösnő egy ’Stricik és táncoslányok’ névre keresztelt partival ünnepelte meg 30. születésnapját. Az eseményre mindenki beöltözött, bár a rendhagyó dress code-ot páran így is elvétették.

A hatalmas bulit egy hollywoodi luxusvilla szolgáltatta a háromszáz meghívott vendégnek. Az eseményen képviseltette magát a felső tízezer krémje és igyekezett megfelelni az öltözködési elvárásnak, ami a burleszk jegyében volt meghirdetve. Ezt több- kevesebb sikerrel teljesítették is, de aki mégis osztatlan sikert aratott megjelenésével, az maga Paris Hilton volt. Egy visszafogott, piros ruhácskát viselt, amit a táncosnőkre jellemző harisnyával és piros cipővel tett harmónikussá. Hajdísze pedig a sminkjébe olvadt egy ügyes ragasztás segítségével. Természetesen kedvesével, Cy Waitsszel érkezett, aki ezúttal szintén betartotta a dress code szabályait.

A többiek esetében picit Moulin Rouge-os lett a hatás, de vigasztaljon mindenkit a tudat, hogy a két stílust sokan keverik még. Talán a Burlesque című alkotás feloldja majd ezt a stílusbeli kavarodást, hamarosan a mozikban láthatjuk a szuperprodukciót.

A partin Paris testvére, Nicky Hilton is megjelent fekete bőrből készült ruhájában, amit egy piros boával akart feldobni. Picit unalmas és fantáziátlan az összeállítás, de legalább a Dior táska ízléses volt.

Egy szülinapon mindig akad, aki bevállalja a magamutogatást. Ezúttal Paris helyett Kathy Griffin komedista vállalta magára ezt a szerepet. Griffin egy rózsaszín baby-dollban és franciabugyiban érkezett az eseményre.

A szőkeség születésnapján a szülei is tiszteletüket tették, így végre lencsevégre kaphatták a milliárdos ősöket. Paris édesanyja is az eseménynek megfelelően öltözött fel. Külön felhívnánk a figyelmet tollakkal díszített táskájára, ami igazán elegáns és a régi mulatók táncosnőinek legyezőjére emlékeztet. Hilton papa bársony zakója pedig a legfrissebb férfidivat szerint való.

Az botrányhősnő nem hagy minket unatkozni, mert idén még Los Angelesben és Las Vegasban tervez hasonló beöltözős bulikat. Paris barátja nagyon szerelmes lehet a szőkeségbe, mert egy fényűző, sárga Lexus sportautóval és egy rubintokból, gyémántokból álló nyaklánccal lepte meg harmincadik születésnapján.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hajléktalanoknál kötött ki Paris lenyúlt szülinapi tortája (24.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik