Szórakozás

Hajléktalanoknál kötött ki Paris lenyúlt szülinapi tortája

A 3200 dolláros tortacsodát egy Paz névre hallgató fickó emelte el az örökösnő 30. előszületésnapi buliján.

Paz a Facebookon vallotta be, hogy ő lovasította meg Paris tortáját. „Reggel felébredtem, és egy születésnapi tortát találtam a nappalimban. Nagy. Piros. Az van ráírva, hogy Paris. És kicseszettül finom” – állt a szerdai posztjában.

A férfi saját bevallása szerint amint meglátta a csodatortát, elhatározta, hogy „megmenti” attól, hogy Paris és puccos barátai magukra pazarolják. Tökéletes pókerarccal sikerült meggyőznie a biztonsági főnököt, hogy a szervezők megbízásából jött, mégpedig azért, hogy elszállítsa a tortát jelenlegi helyéről. A biztonságiak átengedték, ő pedig alig egy perc múlva már az autójában ült, Paris cirka 30 kilós születésnapi tortájával egyetemben.

A férfi részletesen dokumentálta a tortával együtt töltött napokat, majd kicsivel később úgy döntött, végleg megszabadul tőle. „Teljesen szürreális volt az utóbbi pár nap. 12,560 hír, 322 tévériport, 147 interjúkérés… A torta már a saját életét éli, éppen ezért saját biztonságom érdekében úgy határoztam, utolsó útjára bocsátom a hírhedt desszertet” – jelentette ki Paz, majd fogta a tortát, és elhajtott vele Los Angeles egyik szakadt környékére. Ott 125 isteni szeletre vágta a vörös csodát, és kiosztotta az arra járó hajléktalanok között.

A tortát legyártatót Viridian Spirits cég kérésére a sütemény krémjébe Lucid abszintot kevertek, kifejezetten az örökösnő kedvéért. A cég szóvivője sajnálatát fejezte ki a történtek miatt, hiszen a torta „egyszeri és megismételhetetlen volt”, ami Paris Moulin Rouge-partijának a fénypontja lehetett volna. A 30 éves Hiltont végül egy másik tortával köszöntötték fel, amihez hozzátoldották az eredeti sütemény fényképét.

AJÁNLOTT LINKEK:

Hilton ellopott tortáját hajléktalanok ették meg – angolul (W.E.N.N.)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik