Élet-Stílus

Nem tart soká a ború

Borús, párás időnk lesz, csökken a hőingás, megszűnnek az éjszakai fagyok és a hét vége felé határozottan kellemesebb lesz az idő.

A Kárpát-medencében megrekedt a hideg, a nyirkos levegő a hideg légpárnát alakította ki fölénk. Bár az ég tartósan borult lesz, csökken a napi hőingás és megszűnnek a kemény éjszakai fagyok.

Az ország nagy részén borús, párás időre van kilátás, északkeleten tartósan megmaradhat a köd. De a magasabb hegyekben napsütés is lehet.

Eső nem várható, de egy-egy helyen ónos szitálás, hószállingózás előfordulhat. Gyenge marad a légmozgás. A hőmérséklet kora délután -1, -6, este -2, -8 fok között alakul.

A hét közepétől felszakadozik a felhőzet, és több-kevesebb napsütésre is számíthatunk. A hétvégére megerősödő délnyugati széllel további enyhe levegő érkezik, és a változóan felhős ég mellett több-kevesebb napsütés is ígérkezik, kora tavaszias időjárás alakulhat ki.

A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet eleinte többnyire -4, -10, majd -1, -6 fok között valószínű. A legmagasabb nappali hőmérséklet kezdetben általában -2, +4, az időszak végén 4, 9 fok között várható.

Fronthatás nem várható.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik