Élet-Stílus

Forlán oldhatja meg a Juve csatárgondjait

az uruguayi Diego Forlánt kapcsolatba hozták a Juventussal, amely Fabio Quagliarellát és a helyére igazolt Luca Tonit elveszítette sérülés miatt.

Fabio Quagliarella térszalagszakadás miatt hosszú időre kidőlt a sorból, és a Juventus pechére a pótlására igazolt Luca Toni is megsérült a csütörtöki kupameccsen. Utóbbira egy hónap kihagyás vár. A hírrel együtt az is napvilágra került, hogy a csatárhiányban szenvedő torinói együttes igyekszik megszerezni Diego Forlánt az Atlético Madridtól.

A jól értesültek azt is tudni vélik, hogy az uruguayi a szezon végéig kölcsönbe igazolna a „zebrákhoz”, akik a nyáron aztán 10 millió euró körüli összegért végleg megvásárolnák.

Forlán egy rádióinterjúban reagált a hírre, elmondta, jól érzi magát Madridban, így nem akar távozni. Ehhez azonban hozzáfűzte, hogy profi játékosként elgondolkodna egy olyan ajánlatom, amellyel ő és a klubja is jól jár, de a Juve még nem lépett az ügyben.

„Amíg hivatalosan nem keres meg engem és az Atéticó Madridot, felesleges Olaszországról beszélni, addig ez az egész csak pletyka” – nyilatkozta Forlán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik