Élet-Stílus

Sarah Jessica Parker dübörög divatcégével

A Szex és New York romantikus Carrie Bradshaw-ja a való életben is a divat megszállottja és diktálója.

Sarah Jessica Parker nem csak színésznőként sikeres, hanem az ikonikus label Halston divatmárka vezetőjeként is. Úgy érzi, a Szex és New Yorkban megformált karaktere, Carrie miatt sokan szeretik és bíznak benne. Nem szeretne visszaélni ezzel a bizalommal és szeretettel, így mindennél fontosabb számára, hogy minőségi és kifogástalan ruhadarabokkal ajándékozza meg vásárlóit. „Az emberek nagyon jók hozzám Carrie miatt, ami nagyon kedves tőlük. De nem hinném, hogy emiatt hátradőlhetek. Sokkal többel tartozom a nőknek, éppen ezért egy rosszul megvarrt ruha nem elfogadható. Ha képes valaki akár 400 dollárt áldozni egy ruhára, mert abban úgy érzi magát, mint én, akkor tartozom neki valamivel a pénzéért.” – nyilatkozta a 45 éves Parker.

Azt is elárulta, hogy számára kihívás a divatszakma és mindent elkövet, hogy felzárkózzon a nagyokhoz: „Nem csak kirándulok. Egészen a legkisebb részletekig belemerülök a munkába. Nem mindig tudom megmondani, hogy egy-egy anyag pontosan milyen összetételű, de beletanulok.
Sarah Jessica Parker eddig is a legjobban öltözött hírességek élén menetelt, de a label Halston vezetőjeként még több fantasztikus ruhára és meglepetésre számíthatunk tőle.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik