Élet-Stílus

Rámegy a kapcsolat, ha a nő többet keres?

Bár a férfiak többsége szerint nem baj, ha az asszony keres többet, a valóságban, ezek a kapcsolatok jellemzően halálra vannak ítélve.

Az olyan kapcsolatokban, ahol a hagyományos modellel ellentétben nem a férfi a családfenntartó, ott a pénz állandó stresszforrássá válik – számol be a napidoktor.hu. Mindez akkor is igaz, ha a férfiak állításuk szerint büszkék, ha párjuk is sikeres és eredményes a munkájában és vallják, hogy számukra nem jelent gondot, ha a nő keres többet. A valóságban ezzel szemben egy ilyen kapcsolatban a férfi elbizonytalanodik, később kisebbségi érzés alakulhat ki, ami rosszabbodva depresszióhoz vezethet.

Szakemberek állítják, hogy szélsőséges esetben a férfiak ilyenkor ki is kacsintanak az adott kapcsolatból: remélve, hogy elveszett önbizalmuk és férfiasságuk legalább egy részét visszakaphatják egy-egy futó kalandtól. Mindeközben a nők sem feltétlenül nyugodtak ebben a helyzetben: lelkifurdalást érezhetnek, vagy áteshetnek a ló túloldalára: otthon is felveszik a nadrágot.

AJÁNLOTT LINKEK:

Egyértelmű a kapcsolati csőd, ha többet keres a nő? (napidoktor.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik