Élet-Stílus

Szinte mindenki próbálta már szájjal

A Nők Lapja Café most lezárult „Nagy Szextesztjéből” további érdekességek derültek ki a magyarok legintimebb szokásairól.

A „Nagy Szexteszt” kitöltésében összesen 100 ezren vettek részt: 30 ezer férfi és 70 ezer nő vállalkozott rá, hogy őszintén, tabuk nélkül beszéljen a szexuális szokásairól. A tesztsor összeállításában a Nők Lapja Cafénak Soma Mamagésa és Mester Dóra Djamila segédkezett. Az eredmények összesítése után kijelenthető, hogy a magyarok szeretik a szexet: a többség hetente többször is.

Érdekes, hogy a válaszadók többsége hisz a tartós kapcsolatban, sőt a házasságban is: a nők 62%-a és a férfiak 58%-a ezt az együttélési formát tartják a legvonzóbbnak. Ezen túlmenően fontosnak tartják a sírig tartó hűséget is, aminek némiképp ellentmond az, hogy az átlag összesen 6,4 évig volt ténylegesen hű a társához. A tesztet kitöltők nem torpantak meg a jóval intimebb kérdéseknél sem: kiderült, hogy az orgazmusok tekintetében a férfiak messze túlszárnyalják a nőket, majd 30 ezer férfi arra a kérdésre, hogy 10 együttlétből hányszor van orgazmusa, 9,2-es átlagot produkált, míg a mintegy 70 ezer nő csupán 7,2-est.

A különféle szexuális tevékenységeket illetően meglepő módon az orális szex toronymagasan vezet: a nők 90 és a férfiak 91%-a próbálta már. A képzeletbeli lista második helyén szereplő anális szex már csak 51-56%-ot ért el, ennél pedig csak ritkábban előforduló extrák voltak, mint amilyenek például a szadomazó játékok.

AJÁNLOTT LINKEK:

A férfiak gyakrabban szexelnek, mint a nők (Nők Lapja Café)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik