Élet-Stílus

Wenger Kassait és segítőit kritizálta

Az Arsenal menedzsere, Arsene Wenger Kassai Viktort és magyar segítőit kritizálta csapata keddi, Braga elleni Bajnokok Ligája-találkozója után.

Wenger a bírót és annak segítőit hibáztatta csapata Braga elleni vereségét követően. Számunkra ez azért érdekes, mert a sípot Kassai fújta, segítői pedig Ring György, Vámos Tibor (mint asszisztensek), illetve Bede Ferenc, Fábián Mihály és Szabó Sándor voltak.

„Emmanuel Eboue-t gyakorlatilag lerúgták a pályáról, sokat ártva nekünk ezzel, ráadásul egy teljesen jogos tizenegyest nem kaptunk meg” – mondta Arsene Wenger, akit azért érintet kellemetlenül az elefántcsontparti védő sérülése, mert addigra mind a három cserelehetőségét kihasználta, így a csapata tíz emberrel volt kénytelen futballozni.

Braga-Arsenal 2-0

„Szeretném tudni, minek van ötödik játékvezető, ha nem segít a bíráskodásban. Ezúttal is bebizonyosodott, hogy használhatatlan a jelenlegi játékvezetői rendszer” – dohogott tovább a 61 éves francia szakvezető, akinek finoman sem volt könnyű estélye kedden…

Egyrészt csapata hajrában kapott gólokkal 2-0-ás vereséget szenvedett a portugál Bragától, ezzel veszélybe került a továbbjutása, másfelől a már említett Eboue mellett Cesc Fabregast is elveszítette sérülés miatt. Mindkettőjükre kényszerpihenő vár, a térdín-gondokkal küszködő spanyol várhatóan két vagy három hétig nem futballozhat.

Arsene Wenger a meccset a következőképpen értékelte: „Nagyon csalódott vagyok az eredmény miatt, hiszen olyan csapattól kaptunk ki, amely szinte végig a saját térfelén futballozott. Türelmesebbnek kellett volna lennünk, akkor talán több helyzetünk akad. Amikor tíz emberrel játszottunk, fontos lett volna, hogy ne hibázzunk, de kinyíltunk hátul, s a Braga ezt kihasználta. A vereség ellenére biztos vagyok a továbbjutásunkban.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik