Élet-Stílus

A nő megbocsátja a hűtlenséget

Főleg azok hajlandók elnézni a félrelépést, akik hosszabb kapcsolatban vagy házasságban élnek.

A Daily Mailben megjelent felmérésből az derült ki világosan, hogy a két nem közül a nők sokkal megbocsátóbbak, a válaszadók többsége még azt is képes elfelejteni párjának, ha az megbotlott, és lefeküdt egy másik nővel. Olyannyira, hogy az 1000 fős vizsgálat 40 éves, női résztvevői közül mindenki igennel válaszolt arra a kérdésre, hogy megbocsátana-e párjának, ha kiderülne hűtlensége.

Érdekes, hogy ezzel szemben a férfiak egy része a hűtlenség után kiengesztelhetetlen marad: csupán 76% válaszolta azt, hogy megbocsátana párjának. A válaszokból kiderült, hogy hűtlenség terén mára már egyáltalán nincs különbség a két nem között: a nők legalább olyan gyakran lépnek félre, mint a férfiak, egy a különbség: a nők jobban titkolják. A válaszadók egyhatoda biztos benne, férjének fogalma sincs arról, hogy viszonya volt.

A félrelépés okait vizsgálva is okozott meglepetést a két nem: míg a nők elsősorban akkor kacsingatnak másfelé, ha ráuntak partnerükre, addig a férfiak akkor kezdenek el szeretőt keresni, ha hiányolják a kielégítő, bizalmas beszélgetéseket a kapcsolatukból.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik