Élet-Stílus

Egy egész szálloda egy estére?

Megalapításának ötödik évfordulója alkalmából különleges ajánlattal kedveskedik egy tokiói luxushotel: potom összegért bárki kiveheti az egész hotelt.

A Mandarin Oriental Hotelt 2005-ben alapították, az 5 éves születésnap alkalmából pedig igen meglepő ajánlattal állt elő a vezetőség. Az, aki leszurkol a recepción 432 ezer eurót, átszámolva közel 131 millió forintot lehetősége nyílik arra, hogy az egész szállodát a sajátjának érezze. Ennyi pénzért ugyanis egy éjszakára megkapja az egész hotelt: beleértve a szobákat, az éttermeket és a wellness-oázisokat is.

A luxusszálloda Tokió központjában található, aki pedig úgy dönt, egy estére kiveszi, egyszeriben 178 szoba, 9 étterem és számtalan medence tulajdonosa lehet délután 3-tól másnapig. Az árba természetesen beletartozik egy 500 fős cocktailparty is. A hotel vezetősége az akció kapcsán reméli, hogy ezzel bekerülnek a Guinness rekordok könyvébe. A szóvivő elárulta azt is, hogy az érdeklődés hatalmas, számos cég érdeklődött már a nem mindennapi éjszaka miatt.

AJÁNLOTT LINKEK:

A hotel weboldala

Ajánlott videó

Olvasói sztorik