Élet-Stílus

Öngyilkos lett Gordon Ramsay szakácsa

A 39 éves Joseph Cerniglia már a második szakács, aki öngyilkos lett, miután szerepelt Gordon Ramsay, A pokol konyhája című műsorában - írta a Blikk.

A New Jerseyben élő séf a George Washington hídról vetette magát a Hudson-folyóba, amely New Yorkot választja el New Jersey-től. A férfi három gyermekét és feleségét hagyta itt.

Halála miatt sokan a mindenkit szapuló, állandóan üvöltő Gordon Ramsayt okolják, és bár közvetlenül nem gyanúsították meg, de mégis sokaknak feltűnt, hogy már a második sikeres szakács lesz azután öngyilkos, hogy a hírhedt sztárszakács megpróbálta fellendíteni hanyatlóban lévő éttermét. Rachel Brown (†41) négy éve vett részt műsorában, ő még abban az évben lőtte főbe magát Texasban.

“Az adásban Gordon Ramsay keményen bírálta, mert az étel szerinte pocsék volt, az adagokat túl nagyoknak, a személyzetet pedig éretlen idiótáknak tartotta” – tudatta a Daily Telegraph-fal egy bennfentes. És amikor ez sem volt elég, még tovább szapulta Cernigliát, aki láthatóan fülig vörösödött, és majd elsüllyedt szégyenében. “Még egy rohadt bruschettát sem tudsz megsütni” – vágta aztán a New Jersey-i szakács fejéhez, és azt is mondta neki, hogy olyan rosszul főz, hogy ne csodálkozzon azon, ha egyszer megnyílik alatta a föld, és a Hudson folyó menti étterme felett összecsapnak majd a folyó hullámai.

Cerniglia ugyan a 2007-es műsor idején komoly gondokkal küzdött, részben a New Jersey állambeli Fairlawnban működő étterme, a Campania miatt nagyjából 16 millió forintos adósságot halmozott föl. Az üzlet azonban újra beindult, ám az adás óta depresszióval küzdött, ami úgy tűnik, egyre rosszabb lett – írja a lap.

Az újabb halálesetről nyilatkozva Ramsay csak annyit mondott, sajnálja Joseph családját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik