Élet-Stílus

Szalaival nyert a Mainz

A magyar Szalai Ádám a 62. percben, 0-1-es állásnál lépett pályára a Mainz csapatában, ami után a Mainz megfordította a találkozót. A nap másik mérkőzéséen a Köln nehezen tartotta otthon a három pontot.

Jobban kezdett a vendég Kaiserslautern, Lakic 20. percben szerzett góljával szerezték meg a vezetést. Ezt követően mindent megtett a Mainz a fordításért, ám a remény csak a 71. percben jött el, amikor Bungert egyenlített. Két perccel később azonban már a hazaiak vezettek, Schürrle volt eredményes. Ezt követően már nem változott az állás, így Szalai Ádám csapata három ponttal távozott a gyepről.

A nap másik találkozóján mindössze egy gól született, Podolski távoli bombája a kapufáról Yalcin elé pattant, aki kicsit kitekert mozdulattal lőtt a hálóba. Ezt követően Clemens előtt adódtak még helyzetek, ám a középpályás nem tudta ezeket kihasználni. A vendégek a második félidőre tértek magukhoz, Sukuta-Pasu több alkalommal is veszélyeztetett. Sőt, a hajrában gólt is szerzett, amit azonban les miatt érvénytelenített a játékvezető. A hajrában még Podolski előtt nyílt lehetőség a másik oldalon, azonban a német csatár emelése nem volt elég jó, a kapus hárítani tudott.

Bundesliga, 3. forduló:
FSV Mainz – FC Kaiserslautern 2-1 (0-1)
Gól: Bungert (71.), Schürrle (73.), ill. Lakic (20.)

1. FC Köln – St. Pauli 1-0 (1-0)
Gól: Yalcin (17.)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik